Luni - Vineri 09:00-16:00.

Lifting facial

LIFTINGUL FACIAL

Există mulți factori care pot conduce la deteriorarea aspectului facial la care ținem atât de mult: subțierea pielii, pierderea grăsimii faciale, efecte secundare ale expunerii la soare, fumat, factori ereditari, stres. Oricare ar fi motivele, liftingul poate fi o metodă eficientă de tratare a acestor riduri, atât la nivelul feței, cât și al gâtului.

Puteți apela la o astfel de intervenție dacă:

  • Aveți o stare a sănătății bună
  • Aveți așteptări realiste.

Operația de lifting facial durează 2-6 ore.

Anestezia poate fi locală cu sedare intravenoasă sau generală. În cadrul intervenției se repoziționează structuri de tipul SMAS, grăsime și se excizează surplusul de piele.

Ce rezultate să așteptați?

Chiar dacă procesul de recuperare durează 3-5 săptămâni, vă veți putea bucura de aspectul întinerit al pielii iar acest lucru vă va face cu siguranță mult mai încrezător/încrezătoare în propria persoană. În unele cazuri poate fi nevoie de o nouă intervenție în completarea celei inițiale.

Cum decurge recuperarea?

Operația de lifting nu este una dureroasă, iar endemele și vânătăile vor trece în 10-14 zile.
În urma intervenției este necesar să purtați un bandaj/o mască elastică în jurul feței. Acesta are rolul de a reduce riscul umflăturilor și al vânătăilor. La fel, este posibil să fie nevoie să purtați mici tuburi pentru drenarea sângelui sau a altor fluide. După intervenție trebuie să evitați expunerea la soare sau la frig exagerat. Perioada de recuperare de după intervenție este de aproximativ 2 săptămâni, după care vă veți putea relua viața socială. În 2 sau 3 luni veți simți revenirea sensibilității. Rezultatul se menține 10-12 ani.

Care sunt riscurile intervenției de lifting facial?

Riscurile sunt cele specifice anesteziei și intervențiilor chirurgicale în general (sângerare, hematom, infecție, complicații pulmonare și cardiace,etc.), precum și alte riscuri asociate acestui tip de intervenție (iritații produse de suturi, decolorarea pielii, leziuni a anumitor nervi faciali, dureri persistente,  etc.).

Rețineți!

Dacă optați pentru o astfel de procedură, este bine să știți că ea poate fi combinată cu alte proceduri (liftingul de sprâncene, blefaroplastia, lipofillingul, skin resurfacing)

Nu uitați: faceți această operație pentru dumneavoastră, nu pentru anturaj și nici pentru a corespunde unei imagini ideale!